Sold out!
SKU Kogelv-2-2500 Category

Kogelvis op standaard, set van 2

Totale hoogte:  cm

 

 55,00

Sold out!

Kogelvis op standaard, set van 2

Kogelvis op standaard, set van 2. Deze opgezette kogelvis doet het super leuk in een modern en chique interieur. Bijvoorbeeld op een stapeltje koffietafelboeken of in een open vakken kast. Natuurproducten zijn de perfecte decoratie voor woon, slaap en/of badkamer. Maar ook op kantoor of bedrijfsruimte zijn deze woondecoraties een schitterende aanvulling. Ze zijn trendy maar je kunt ze ook in diversen woonstijlen combineren. Of je nu gaat voor basic, design, landelijk, bohémien, of klassiek. Dit gave product is erg leuk te combineren met andere producten uit onze lifestyle afdeling. Combineer deze grote standaard met bijvoorbeeld een ketting en gouden ornamenten. Je creëert direct een warme sfeer in iedere ruimte. Door meerdere materialen te combineren zorg je er bovenal voor dat je interieur warm en levendig wordt.

Kogelvissen zijn een natuurproduct en kunnen verschillen van kleur en vorm.

Kenmerken:

  • materiaal: natuurproduct
  • kleur: wit, zwart
  • hoogte: 13 cm
  • breedte: 20 cm
  • totale hoogte: 23 cm

 

Ben je op zoek naar een product wat niet op onze op onze site staat? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier.  Wij zullen ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk, indien op voorraad bij de leverancier, in huis te hebben.

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen of op eigen risico te verzenden (met verzekering). Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318