Sold out!
SKU kristal-3400 Category

Bergkristal Geode op standaard

Gewicht: 2,1 Kg

 

 74,95

Sold out!

Bergkristal Geode op standaard

Bergkristal Geode op standaard, een prachtige accessoire voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Je wilt graag een persoonlijk touch geven aan je interieur. Met edelstenen en kristallen haal je een echte eyecatcher in huis. De kristallen binnenin zijn hagelwit en geven echt het idee van een Geode, een grot maar dan een van puur bergkristal. Maar een bergkristal is veel meer dan alleen een pronkstuk. Kristallen en mineralen zijn echte sfeermakers want ze brengen positieve sfeer in huis. Hun geneeskrachtige werking is al eeuwenlang bekend. Bergkristallen, in ruwe vorm of als sfeerlicht kun je prima in huis hun werking laten doen.

Bergkristallen En Hun Energie

Deze steen is de krachtigste genezer en energieversterker van alle kristallen. Bergkristal reinigt, absorbeert, geeft energie af, slaat op, en versterkt energieën.
Om deze reden is Bergkristal bij uitstek geschikt voor Energiewerk en kan dit kristal goed samenwerken met alle andere kristallen.
De edelsteen reinigt ons energetisch lichaam en beschermt het en helpt om helder en geconcentreerd te zijn.
Op fysiek vlak is Bergkristal een helende steen voor veel aandoeningen.
Het stimuleert het immuunsysteem, ons zelf genezend vermogen en brengt evenwicht in het lichaam op alle niveaus.

Deze steen is zelfreinigend.

Omschrijving:

  • gewicht: 2,1 Kg
  • hoogte: 12 cm
  • breedte: 16 cm
  • totale hoogte: 17 cm

 

Deze producten zijn erg delicaat. Het is dan ook aan te raden om de artikelen op te halen. Wil je het artikel liever per post ontvangen kan dit natuurlijk ook. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06-29628318